Scharen slijpen

Scharen kunnen worden geslepen op een verkeerde manier. Door te slijpen met een te grove slijpplaat en daarna te veel polijsten zal de schaar wel knippen maar niet lang. Ook kan hitte en een verkeerd polijstproces het staal zachter maken en er voor zorgen dat de schaar sneller bot is. Een verkeerde afstelling van de schaar, teveel of te weinig druk zal de levensduur van de scherpte van de snijrand verkorten. Bij het verkeerd slijpen van een schaar kan dit onherstelbare schade opleveren.

Zorg altijd dat je Sensei geslepen wordt door een gecertificeerde slijper zoals Sensei Nederland.

Ariën & Mirjam zijn Japans fabrieks getraind door Sensei Shears Pittsburg California. Ze slijpen op een speciaal door Sensei gebouwde machine en worden wereldwijd een aantal keren per jaar op hairshows en grooming competities  ingezet om in de stand te werken. Zo blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Sensei Shears. Ook reizen ze één keer per jaar naar Pittsburg om hun slijpskills te laten beoordelen door hun Master sharpener en leraar John Wright.

Sensei Nederland slijpt alle merken scharen, ook kun je bij ons terecht voor het onderhoud van je tondeuse.

Prijzen

Schaar/effileer beveled edge € 12,00
Gebogen schaar € 13,50
Convex/Japanse € 18,50
Kapperschaar
Coupe schaar € 30,00
Convex/Japans € 30,00
Stofschaar vanaf € 7,50
Scheerkoppen hond € 9,50
Scheerkoppen vee € 10,00
Scheerkoppen kappers € 7,50
Tondeuse onderhoud vanaf € 17,50
Scheermessen € 10,00
Vleesmessen vanaf € 7,50
Bestekmessen € 2,50

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Vraag naar de Horeca korting

Slijpwerk wordt VERZEKERD terug gestuurd en de kosten hiervan zijn vanaf €10,- Ex btw

Bij trimscharen maken wij de keuze welk slijpproces er bij jouw schaar hoort.

Garantie

Wij geven 10 dagen garantie op het slijpwerk, uitgezonderd op de “Ali en Wish”collecties en ander merkloos glimmend pakistaans knipgerij.  Zorg dat je binnen die 10 dagen al je geslepen spullen test.

Hoe werkt het?

Je stuurt je slijpwerk op, het liefst met Track & Trace of verzekerd. Zodra het bij ons binnen is slijpen we het meteen. Vergeet niet je adres en 06 nummer toe te voegen. Als het slijpwerk klaar is krijg je via whatsApp een betaalverzoek. Dit betekend dat je slijpwerk klaar is voor verzending.Wij verzenden het slijpwerk VERZEKERD terug, de kosten hiervoor zijn vanaf €10,- ex btw

Je kunt ook altijd slijpwerk aanleveren op een beursshow of conventie. Bekijk onze beursagenda om te zien waar we staan. Ook kun je in Zierikzee het slijpwerk afgeven. Adres zie contactgegevens.

Vragen

Heb je vragen over scharen of slijpen? Word lid van de Facebookgroep De Schaarmakelaar en wij beantwoorden ze graag!