Ruilen & retourneren

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 14 dagen de tijd heeft om een ​​retouraanvraag aan te vragen. Voor slijpwerk geldt een garantie van 10 dagen.

Om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling moet uw artikel in redelijk goede staat verkeren. Voor scharen die zijn gevallen of op een andere manier zijn beschadigd, worden reparatiekosten in rekening gebracht, afhankelijk van de omvang van de schade. 

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@senseinederland.nl of op ons nummer 0681922256. 

Als uw retourzending wordt geaccepteerd, stuur u het retour op eigen kosten naar;

Sensei Nederland
Meelstraat 11
4301 EA Zierikzee.

Retourzendingen zijn voor eigen risico.
Voor eventuele retourvragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@senseinederland.nl.

Beschadigingen en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen. Al onze scharen ondergaan een kwaliteitscontroleproces, maar één ding dat bij scharen gebeurt, is dat het spanningssysteem na verloop van tijd zal ontspannen. Als uw schaar arriveert en in eerste instantie problemen lijkt te hebben, contact ons dan meteen. Hoe langer u wacht met het contacteren, hoe waarschijnlijker het is dat we servicekosten in rekening moeten brengen om het weer in verkoopbare staat te krijgen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en een aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Terugbetalingen
Indien goedgekeurd, wordt uw geld binnen tien werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of
creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@senseinederland.nl.